Tanktransport

Germo Logistiek Tanktransport


Aangestuurd vanuit het Gelderse Lochem is Germo Logistiek dé vervoerder voor vloeibare levensmiddelen transport, zowel nationaal- als internationaal. Met uiterst modern materiaal zijn wij in staat uw producten op een vlotte en verantwoorde manier van A naar B te vervoeren. Onze dienstverlening houdt echter niet op bij het vervoer van A naar B, onze meedenkende mentaliteit zorgt ervoor dat we altijd het beste resultaat voor de klant realiseren, dit gebeurt zowel in de aansturing als door onze goed opgeleide chauffeurs onderweg. Kortom wij zijn vloeiend in Logistiek!

Ons wagenpark bestaat uit zowel zelf supporting pompende- als niet pompende tankwagens. De pompende tankwagens beschikken over geijkte meters en zijn o.a. geschikt om vloeibare zuivelproducten te verpompen. Al onze tankwagens zijn voorzien van isolatie volgens de ATP norm, CIP-cleaning en zijn goed te verzegelen. Wij beschikken zowel over 1 compartiment- als meercompartiments tankwagens. Ook is het voor ons mogelijk volgens Kosher richtlijnen te vervoeren.

Zo is ons wagenpark uitermate geschikt voor transport van de volgende producten:
– Zuivel (Rauwe(bio) melk, room, concentraat e.d.)
– Sappen (vruchtensappen en concentraten)
– Plantaardige oliën.

Al onze trekkers zijn voorzien van een boardcomputer waarmee wij in staat zijn de klant real-time informatie te verstrekken over het geplande transport.

Buiten modern en goed onderhouden materiaal heeft Germo Logistiek uiterst gemotiveerde en goed opgeleide Nederlandse chauffeurs, die hun buitenlandse talen beheersen en het besef dat er met levensmiddelen wordt gewerkt. Onze chauffeurs zetten graag een stapje extra voor onze opdrachtgevers. Samen met onze tankwagens zijn zij het visitekaartje van ons bedrijf!

Germo Logistiek is gecertificeerd volgens Qlip melktransport en GMP+ B4 voor het transport van diervoeders.

Als logistiek dienstverlener zijn wij actief in voornamelijk de Benelux, Frankrijk en Duitsland. Met regelmaat zijn wij ook in andere Europese landen te vinden. Kortom bij Germo Logistiek is veel mogelijk, neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of een transportprijs aan te vragen.